Testimonials

Testimonials

 Berätta för andra vad du tycker?


"Är verkligen glad och tacksam att jag äntligen funnit någon som har både kunskap och stor känsla för detta. Har gått igenom så många massageterapeuter och olika behandlare men är kräsen och blir sällan nöjd, vet hur det ska kännas då jag själv är massageterapeut och jobbar med kroppen som pt samt tävlar innom fitness, den som hjälper mig måste veta till 100% vad den gör. Andreas jobbar helhetsmässigt och löser spänningar, låsningar och obalans samt hittar orsak till detta. Jag har fått så mycket bättre kontakt i min träning efter två behandlingar och mår verkligen bra efteråt, rekommenderar starkt att gå till honom."


Maria Hasselmark - Coach Hasselmark fitness

"Riktigt nöjd med de senaste träningspassen, fick tidigare i veckan en sjukt bra och proffsig behandling av Andreas som bl.a. resulterade att jag återfick känsel i mellersta bröstryggen som varit bortdomnat sen flera år pga en bilolycka. andreas arbetar detaljerat men djupgående med flera olika massage/stretch/ mobiliserings tekniker för att komma åt mer komplexa spänningar/ muskulatur som vanliga massörer sällan har kunskap om. Är riktigt glad att jag hittade denna klippa och kan varmt rekommendera honom till alla jag känner."

 

 Maria Hasselmark - Coaach Hasselmark Fitness, Fitness atlet

Redan efter första behandlingen fick jag riktigt bra effekt. Andreas fick loss på ordentliga muskelspänningar och låsningar, visade mig också bra rehab övningar som jag kommer använda mig av. Bokade ny behandling direkt för att underhålla för bäst resultat!


Jenny Söderström - Coach, Fitness atlet


"Kan varmt rekommendera Andreas behandlingar. Äntligen fått bukt på mina nack och ryggbesvär. Att han är trevlig och omhändertagande är bara extra bonus.."


"Så nöjd med Andreas behanlingar. Inte bara det att han botar mina onda axlar utan han lägger ner hela sin själ på varje behandling och anpassar behandlingen efter vart besvären sitter. Kan verkligen varmt rekommendera Andreas."


Noora Garcia - VD Training Invest

Mycket bra och effektiv behandling. Går på djupet på ömma "idrottsmuskler", är lyhörd och noggrann.


Nilla Karlsson - Boxnings atket

Andreas är otroligt lyhörd för kundens behov och tar sig alltid extra tid att lyssna in. Idrottsmassagen ger verkligen effekt! Den hjälpte mig enormt på vägen mot Bikini Fitness!


Rebecca Borg  - Fitness atlet, Beteendevetare, KBT-terapeut, PT

Lyhörd och extremt duktig på sitt jobb, den enda som får bukt med mina mongoaxlar:)

Elina Grefberg - Fitness atlet

Riktigt bra och kunnig! Supertrevligt bemötande!


Olivia Magnusson

Mycket bra terapeut! Mycket goda kunskaper i yrket! Rekommenderar!

Bästa massagen i Stockholm. Ger verkligen effekt!


Klavdija Kuznetsova - Terapeut

Bästa massagen i Stockholm. Ger verkligen effekt!

 

Ylva Forner - Journalist, Skribent

Fin service och professionell och bra behandling!


Ida Eriksson - Arbetsterapeut

Som aktiv i Nin styrketräning har jag upplevt ett flertal smärtor i både baksida axlar samt rygg. Det är en smärta som jag haft under många år då jag inte låtit kroppen återhämtat sig ordentligt.

Andreas gav mig behandlingar som redan efter första gången gav stor effekt. Min kropp känns som ny och alla smärtor i borta. Jag är supernöjd och vill inte gå någon annanstans! :)


Emma Alexandra - Fitness atlet

Berätta för andra vad du tycker här nedan

eller på facebook

 
 
 
 
 
 
 


ANDREASi friskvård Stockholm

Manuell & Idrottsmedicin

Skadebehandlilng

Idrottsmassage​

Massagebehandling

Bindvävsbehandling

Koppning

 

Följ & Gilla för senaste nytt:

 

Besökadress och Kontakt


Fatbursgatan 18A

11654 Stockholm

Södermalm


Epost: info@andreasifriskvard.se

Telefon: 076-901 14 82


©2020 av Andreas Ibrahim - ANDREASi friskvård Stockholm