Testimonials

Testimonials

Berätta för andra vad du tycker?


"Är verkligen glad och tacksam att jag äntligen funnit någon som har både kunskap och stor känsla för detta. Har gått igenom så många massageterapeuter och olika behandlare men är kräsen och blir sällan nöjd, vet hur det ska kännas då jag själv är massageterapeut och jobbar med kroppen som pt samt tävlar innom fitness, den som hjälper mig måste veta till 100% vad den gör. Andreas jobbar helhetsmässigt och löser spänningar, låsningar och obalans samt hittar orsak till detta. Jag har fått så mycket bättre kontakt i min träning efter två behandlingar och mår verkligen bra efteråt, rekommenderar starkt att gå till honom."


Maria Hasselmark - Coach Hasselmark fitness

"Riktigt nöjd med de senaste träningspassen, fick tidigare i veckan en sjukt bra och proffsig behandling av Andreas som bl.a. resulterade att jag återfick känsel i mellersta bröstryggen som varit bortdomnat sen flera år pga en bilolycka. andreas arbetar detaljerat men djupgående med flera olika massage/stretch/ mobiliserings tekniker för att komma åt mer komplexa spänningar/ muskulatur som vanliga massörer sällan har kunskap om. Är riktigt glad att jag hittade denna klippa och kan varmt rekommendera honom till alla jag känner."

*Källa instagram @mariahassel*


Maria Hasselmark - Coaach Hasselmark Fitness


"Kan varmt rekommendera Andreas behandlingar. Äntligen fått bukt på mina nack och ryggbesvär. Att han är trevlig och omhändertagande är bara extra bonus.."


"Så nöjd med Andreas behanlingar. Inte bara det att han botar mina onda axlar utan han lägger ner hela sin själ på varje behandling och anpassar behandlingen efter vart besvären sitter. Kan verkligen varmt rekommendera Andreas."


Noora Garcia - VD Training Invest

Mycket bra och effektiv behandling. Går på djupet på ömma "idrottsmuskler", är lyhörd och noggrann.


Nilla Karlsson - Atlet Thaiboxning

Andreas är otroligt lyhörd för kundens behov och tar sig alltid extra tid att lyssna in. Idrottsmassagen ger verkligen effekt! Den hjälpte mig enormt på vägen mot Bikini Fitness!


Rebecca Borg  - Fitness atlet, Beteendevetare, KBT-terapeut, PT

Lyhörd och extremt duktig på sitt jobb, den enda som får bukt med mina mongoaxlar:)

Elina Grefberg - Fitness atlet

Kan varmt rekommendera Andreas behandlingar. Äntligen fått bukt på mina nack och ryggbesvär. Att han är trevlig och omhändertagande är bara extra bonus.


Noora Garcia - VD Training Invest

Riktigt bra och kunnig! Supertrevligt bemötande!


Olivia Magnusson

Mycket bra terapeut! Mycket goda kunskaper i yrket! Rekommenderar!


Klavdija Kuznetsova - Terapeut

 
 
 


Gilla och följ oss på Facebook, Instagram och Linkedin


Här kan Du följa oss, se lediga tider, boka dina besök, läsa intressanta hälsoartiklar, ta del av erbjudanden och skadeförebyggande tips!


Besökadress och Kontakt


Klinik L&G

Fatbursgatan 18A

11654 Stockholm

Södermalm


True Workout Sjöstaden

Styrrbordsgatan 22

12065 Stockholm

Hammarby Sjöstad


Epost: info@andreasifriskvard.se

Telefon: 076-901 14 82

ANDREASi friskvård - Copyright. All Rights Reserved